Contacteer ons

Henan Robestain Medical Products Co., Ltd.

Medisch de Productenco. van Henanrobestain, Ltd.

  • Henan Robestain Medical Products Co., Ltd.
  • Henan Robestain Medical Products Co., Ltd.
  • Henan Robestain Medical Products Co., Ltd.
  • Henan Robestain Medical Products Co., Ltd.
Grote Markt: Wereldwijd
Type Business: Fabrikant, Verdeler/groothandel, Exporteur, Handelsmaatschappij, Verkoper
Merken Robestain Aantal werknemers 300~400
Jaarlijkse omzet Opgericht Jaar 2012
Export pct < 10%
Inleiding

Medisch de Productenco. van Henanrobestain, Ltd. Wordt gevestigd in changyuan provincie, henan provincie, die „basis van de eisaiproductie“ van China genoemd geworden is. Is de nationale aangewezen professionele productie van medische apparatuurondernemingen, de bedrijfdekking een gebied van meer dan 20.000 vierkante meters, gestandaardiseerd installatie de bouwgebied van meer dan 10.000 vierkante meters. Bestaande personeelsleden 300 mensen, met high-end professioneel en technisch personeel 46 mensen, 27 hoogste leidingpersoneel, met binnenlands en buitenlands geavanceerd productiemateriaal en perfect opsporingssysteem, de modernisering van wetenschap en technologie van waterproductielijn, in de binnenlandse belangrijke positie, het bedrijf die zich in de productie specialiseren zijn: de beschikbare toga, de beschikbare beschermende kleding, de beschikbare maskers, de multifunctionele uitrustingen en ander medische verbruiksgoederen en multifunctioneel medisch bed, medisch bed, midden en hoog keren het bed om, controleert het bed, obstetrische lijst, transfusiestoel, begeleidende stoel, roestvrij staal medische auto, het kabinet en ABS van het roestvrij staal medische instrument medische kabinetten en andere honderd soorten producten.

 

Iedereen heeft het recht om worden respecteerd en gaf voor, vooral die met behoefte aan zorg. Wij zetten elke gedachte, ontwikkeling en productie in dit. De „geest van „humanistische zorg“ is de ondernemingsfilosofie van rongbeid, die ook het doel de laatste jaren van rongbeid is. Het is ook het constante principe in ons proces van R&D, van de productie en van de dienst. De „integriteit, de kwaliteit en het professionalisme“ zijn de sluitsteen van ons vennootschap met onze klanten. Wij zetten eerst mensen en onderzoeken en vernieuwen om vennootschap beter te bevorderen, tweezijdige dialoog te verbeteren en constant het werkprestaties te verbeteren. Terwijl het verzekeren van de voordelen van de producten, zullen wij de ontwikkeling van medische software en producten versnellen om aan de behoeften op verscheidene niveaus van de markt te voldoen. Rongbeid heet u met zijn betrouwbare kwaliteit, redelijke prijs, uitstekende dienst en uitstekende eer welkom.

 

China Henan Robestain Medical Products Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

Geschiedenis

Met meer dan 8 jaar ervarings in deze industrie, hebben wij onze eigen schone ruimte. Wij voeren goederen naar Afrika, Zuid-Amerika, Azië uit, hebben gevestigdd zakelijke relatie met vele klanten overzee. Stem in met uw bezoek in onze fabriek!

 

Wij streven altijd naar samenwerking met klanten over de hele wereld, en hopen om samenwerking op lange termijn met uw geacht die bedrijf te vestigen op wederzijds voordeel wordt gebaseerd.
Welkom om ons voor nadere informatie te contacteren!

 

 

Dienst

Iedereen heeft het recht om worden respecteerd en gaf voor, vooral die met behoefte aan zorg. Wij zetten elke gedachte, ontwikkeling en productie in dit. De „geest van „humanistische zorg“ is de ondernemingsfilosofie van rongbeid, die ook het doel de laatste jaren van rongbeid is. Het is ook het constante principe in ons proces van R&D, van de productie en van de dienst.

 

Onze Diensten

Steekproef die tot Beleid opdracht geven
Alle steekproeforden worden geladen vooraf voor totale waarde met inbegrip van verpakken en verzenden. Onze producten zullen zeker uw beste niveau van tevredenheid op hun kwaliteit en in time leveringsbasissen winnen. Wij kunnen u een goede redelijke korting op geplaatste orde aanbieden. De steekproef zal als vrij op uw allereerste het bestel- product zijn, wegens betere aangeboden korting.
Ordebeleid
Alle prijzen zijn FOB- Vracht; de verpakken en verzendenlasten hangen van volume van orde af. De minimumorden worden goedgekeurd meer dan de orden van US$ 200.00.All slechts op onze bepaalde artikelaantallen op deze website/CD/pamfletten worden goedgekeurd. Wij keuren ook orde voor om het even welk product buiten ons bepaald gamma van producten goed, maar beperkt tot definitieve goedkeuring van de V.S., in dergelijk geval vriendelijk verzonden ons volledig detail met beeld voor bevestiging.
Betalingenbeleid
De betalingen worden goedgekeurd vooraf/door bank of van de Western Union overdracht aan gunst van Ons Bedrijf.
Ordelevering
De datum van de ordenlevering hangt van hoeveelheid en type van product af en wij zullen de leveringsdatum alvorens de orden verstrekken te bevestigen. Onze bepaalde data verschepen datum van slechts fabriek.

Ons Team

Het heeft meer dan 300 werknemers, met inbegrip van 46 high-end professionele technici en 27 hogere managers, geavanceerd productiemateriaal en perfect testend systeem in binnen- en buitenland, en moderne productielijn van wetenschap en technologie, die in de belangrijke positie in China is.

 

Ons voordeel:

1) De productenkwaliteit kan worden gewaarborgd
◆Products kan de kwaliteit het certificaat van Duitsland overgaan TUV, van Ce en ISO13485-
◆Before levering, producten die door professionele QC, en inspectie door derde partij zoals aanvaardbaar SGS moeten worden geïnspecteerd
de test van ◆Professionalproducten die door professioneel laboratoriummateriaal moet worden verstrekt
2)Aangepaste beschikbare producten
◆Customized chirurgische pakken, chirurgisch drapeer met of zonder gat kan volgens het verzoek van de klant worden verstrekt
◆Customized pakket en de verpakkingsmanier kan worden verstrekt
◆Customized steekproeven kan volgens de tekening van de klant worden verstrekt
3)De productiecapaciteit van de fabriek
◆With over 20,000square-de workshop van de meterproductie
◆With kan het volledige volledige productiemateriaal, met geschoolde arbeiders, levertijd worden gewaarborgd
◆With kan de fabriek door ons, prijs wordt bezeten die concurrerender zijn